EQUIP

OBSERVATORI DESC

L’Observatori DESC és un centre de drets humans que concentra la seva activitat en projectes de recerca aplicada, sensibilització i incidència política en l’àmbit de la justícia econòmica, social i ambiental. Fundat fa vint-i-dos anys, actualment té quatre àrees estratègiques de treball (Democràcia i DESCA, Economia i drets socials, Habitatge i dret a la ciutat, Sostenibilitat i sobirania alimentària) que vertebren la producció de continguts i activitats a través de projectes, programes i la participació en xarxes locals i internacionals. En aquest sentit, la producció de la pel·lícula documental Después de las Ocho neix de la immersió, treball i aprenentatges de l’equip tècnic en els darrers sis anys sobre la gènesi i l’actual entramat de vulneracions de drets, vincles i impactes múltiples (econòmics, socials, ambientals i democràtics) que es produeixen en cadena a través de l’expansió d’un model de progrés farfood-farwest.  Un model que no només els produeix, sinó que al seu torn, els retroalimenta, estructura i centrífuga en una espiral devastadora a curt, mig i llarg termini.  

Bruna Productora Audiovisual

BRUNA és una cooperativa dedicada a explicar històries mitjançant l’audiovisual. Neix el 2016 amb la intenció de donar la volta a la relació d’espectador – relator, amb el convenciment que també pot ser la societat qui relati i els poders i les institucions qui escoltin. La productora reivindica que el llenguatge audiovisual sigui reapropietat per la societat i que torni a ser una eina d’expressió i de transformació social, així com una font d’esperança que permeti veure que ens envolten més projectes inspiradors dels que ens pensem. BRUNA vol ser part d’aquests projectes i nodrir-los amb el que sabem fer millor, aprofitant cada una de les eines que ens brinda l’audiovisual per fer de cada història un relat inoblidable.

Títol: Después de las ocho

Gènere: sense ficció, documental

Durada: 50’

Any de publicació: 2020 

Sinopsi/description: Vint anys després de l’alçament racista a El Ejido, l’horta d’Europa s’ha expandit sembrant un ecosistema de diverses cares i greus conseqüències Què va succeir i què hem après?

Direcció:   Carlos Juan Martínez

Producció:  Ernest Gutiérrez Garcia

Guió: Claudia Arribas Villa, Ernest Gutiérrez Garcia, Carlos Juan Martínez

Producció executiva: Claudia Arribas Villa, Ernest Gutiérrez Garcia

Productora: Bruna productora audiovisual, Observatori Desc 

Fotografia: Violeta Octavio Roca

Edició i muntatge: Carlos Juan Martínez

Càmera: Carlos Juan Martínez, Violeta Octavio Roca

Càmera segona unitat: Daniel Jurado Barco

Operador de drone: Carlos Quiles Menchero

So directe: Carlos Juan Martínez

Post-producció de sò: Gabriel Cohen

Post-producció de color: Calos Juan Martínez, Violeta Octavio Roca

Música: Artlist.io

BSO: Carlos Juan Martínez, Claudia Arribas Villa

Imatge: Pere Nadal González, Carlos Juan Martínez

Web:  https://www.despuesdelasocho.com

País: Espanya

Format d’enregistrament: Digital 4k 2:35:1